Acné

Acné vulgaris, in het kort acné genoemd, is de medische term voor jeugdpuistjes. Het zijn kleine ontstekingen van de huid in en rondom de talgklieren. Vrijwel iedereen krijgt jeugdpuistjes in de puberteit, wanneer de huid onder invloed van hormonen allerlei veranderingen ondergaat. Bij de een zijn het niet meer dan een paar mee-eters en puistjes, bij de ander is het een uitgebreide huidaandoening waarbij de puistjes kunnen gaan ontsteken en blijvend littekens kunnen geven. Acné kan bij sommige mensen ook na de puberteit blijven bestaan. Op latere leeftijd is acné dan ook nog steeds een vrij veel voorkomende huidaandoening. Het hebben van acné en acné littekens wordt door de meeste mensen als erg storend ervaren. Gelukkig kunnen we nu een oplossing bieden.

acne laser

De voordelen van een laser Acné behandeling:

  • Veilig en effectief
  • Snel en vertrouwd
  • Geen medicatie
  • Verbetert de huid textuur
  • Lang aanhoudende resultaten
acne laser behandeking

Preventieve acné behandeling

Door ontwikkelingen in de lasertechnologie is er nu een doorbraak in de behandeling van actieve acné en acné littekens. De laser dringt door de huid in de talgklieren en doodt daar de bacteriën die acné veroorzaken. Voor lichte tot matige acné is een enkele behandeling al voldoende om de acné voor tenminste drie maanden te onderdrukken. Voor ernstige acné is een herhaalde behandeling nodig om het ontstekingsproces langdurig te onderdrukken.

Littekens Verwijderen

Om acné littekens te behandelen wordt al vele jaren de lasertechniek gebruikt. Met de lasertechniek kan de arts vooral rode en ontsierende littekens verwijderen. Hierna ziet de huid er binnen enkele dagen jonger en gezonder uit.

Feedback Van Onze Klanten

Ervaringen onze klanten-reviews en foto’s over tatoeage verwijderen, permanente make-up verwijderen en meer.

Mijn wenkbrauwen waren veel te donker gezet. Gelukkig heeft Roland van Laserkliniek Haarlem met enkele laserbehandelingen ze vele malen lichter gekregen. De behandeling is een beetje pijnlijk maar duurt gelukkig maar kort. De koeling tijdens de laserbehandeling is heel fijn.

Dorien Rose

Laserkliniek Haarlem heeft wat mij betreft een uitstekende service! Mijn tatoeage is compleet verwijderd zonder dat ik er enige littekens aan over heb gehouden.

Kevin de Groot

Afgelopen week even langs geweest bij Laserkliniek Haarlem. Het personeel heeft mij verder geholpen om een keuze te maken. Aangezien ze op een medische manier te werk gaan heb ik gekozen om hier mijn tattoo weg te laten halen. Dit was een groot succes!

Tara Verkruisen
Maak een afspraak
Wilt u professioneel en veilig uw acné laten verwijderen?
Maak een afspraak