Onze kliniek

Roland Ponsen Laserkliniek Haarlem

De laserkliniek Haarlem is opgericht door dokter A. Broug en R. Ponsen. Dokter Broug heeft zijn artsexamen in 1991 gehaald en is ook werkzaam als medisch specialist in een ziekenhuis in Wijk aan Zee.

Naast zijn zeer brede medische achtergrond heeft hij altijd veel belangstelling gehad voor (laser)techniek. Dhr. Ponsen deelt dit enthousiasme voor de medische & esthetische toepassingen van de moderne lasertechnologie wat tot de huidige samenwerking en oprichting van onze kliniek heeft geleid.

Dokter Broug is medisch eindverantwoordelijk en dhr. Ponsen heeft de dagelijkse leiding als hoofd laserbehandelaar. Laserkliniek Haarlem is een medisch bedrijf en valt onder de Wet op de Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg. Wij behandelen volgens evidence-based, medische protocollen. Wij maken vooraf een duidelijk behandelplan en bieden resultaatgarantie. Hierdoor weet u precies wat u mag verwachten.

dokter A. Broug Laserkliniek Haarlem

Apparatuur

Wij hebben ons tot doel gesteld om top medische zorg te leveren. Een vereiste hiervoor is dat ook de apparatuur van de beste kwaliteit is. Daarom hebben wij gekozen voor de Fotona QX-max: medische laserapparatuur gefabriceerd door het Europese merk Fotona. De Fotona QX-max laser, een laser van het type Q-switched Nd-yag lasers, is de krachtigste en meest geavanceerde laser op de markt. Fotona produceert reeds 50 jaar laserapparatuur. Fotona is daarom een perfecte partner voor onze kliniek

Waar zijn wij gevestigd?

Laserkliniek Haarlem is gevestigd in de Vlietsorgstraat 15, 2012 JB Haarlem op de 3de etage. (recht tegenover voormalig ziekenhuis de Mariastichting)

De kliniek is goed bereikbaar vanuit alle richtingen en grenst aan het centrum van Haarlem. Er is voldoende parkeergelegenheid en de kliniek is goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

Laserkliniek Haarlem vestiging

Feedback Van Onze Klanten

Ervaringen onze klanten-reviews en foto’s over tatoeage verwijderen, permanente make-up verwijderen en meer.

Mijn wenkbrauwen waren veel te donker gezet. Gelukkig heeft Roland van Laserkliniek Haarlem met enkele laserbehandelingen ze vele malen lichter gekregen. De behandeling is een beetje pijnlijk maar duurt gelukkig maar kort. De koeling tijdens de laserbehandeling is heel fijn.

Dorien Rose

Laserkliniek Haarlem heeft wat mij betreft een uitstekende service! Mijn tatoeage is compleet verwijderd zonder dat ik er enige littekens aan over heb gehouden.

Kevin de Groot

Afgelopen week even langs geweest bij Laserkliniek Haarlem. Het personeel heeft mij verder geholpen om een keuze te maken. Aangezien ze op een medische manier te werk gaan heb ik gekozen om hier mijn tattoo weg te laten halen. Dit was een groot succes!

Tara Verkruisen