Kalknagels Laseren

Pigmentvlekken verwijderen

Veilig met de Fotona Q-switched Nd-yag laser

In de meeste gevallen is een laserbehandeling dé mogelijkheid om de pigmentvlekken zo goed als volledig te laten verwijderen. Pigmentvlekken verwijderen zoals hieronder links zijn na enkele behandelingen niet meer of bijna niet meer zichtbaar zoals hieronder in het voorbeeld rechts.

Maak een afspraak

Maak nu gebruik van vrijblijvend consult

ja, ik wil van mijn pigmentvlekken af, bel: 06 – 31 930 378
Maak een afspraak

Veilig en effectief? Ja!

Een mooie, gladde en egale huid met een mooie teint, dat willen we natuurlijk allemaal. De meesten van ons vinden een gebruinde en gave huid een schoonheidsideaal. Daarom stellen we ons graag bloot aan de zon. Maar overmatige zonbestraling is de belangrijkste factor bij het ontstaan van pigmentvlekken. Vooral mensen op leeftijd krijgen daarom (ouderdoms) pigmentvlekken waardoor de huid er “oud” uitziet. Helaas gaan pigmentvlekken in de regel niet meer vanzelf weg en kunnen daarmee een blijvende ontsiering vormen.

Pigmentvlekken verwijderen? Bij Laserkliniek Haarlem kunt u terecht als u op een professionele en effectieve wijze uw pigmentvlekken wilt laten verwijderen.

Pigmentvlek gezicht voor

Ouderdomsvlekken verwijderen:

De belangrijkste oorzaken van ouderdomsvlekken zijn: blootstelling aan de zon, huidveroudering, ontsteking aan de huid, hormonale schommelingen en erfelijkheid. Ze ontstaan bij de meeste mensen op de handen en in het gezicht, omdat deze lichaamsdelen in de loop der jaren, veel bloot hebben gestaan aan de zon. Ouderdomsvlekken zijn, net als bij sproetjes, pigmentophopingen die heel oppervlakkig in de huid zitten. Daardoor zijn ze, in de regel, met één laserbehandeling te verwijderen. Klik hier voor meer informatie.

ouderdomsvlekken verwijderen

Feedback Van Onze Klanten

Ervaringen onze klanten-reviews en foto’s over tatoeage verwijderen, permanente make-up verwijderen en meer.

Mijn wenkbrauwen waren veel te donker gezet. Gelukkig heeft Roland van Laserkliniek Haarlem met enkele laserbehandelingen ze vele malen lichter gekregen. De behandeling is een beetje pijnlijk maar duurt gelukkig maar kort. De koeling tijdens de laserbehandeling is heel fijn.

Dorien Rose

Laserkliniek Haarlem heeft wat mij betreft een uitstekende service! Mijn tatoeage is compleet verwijderd zonder dat ik er enige littekens aan over heb gehouden.

Kevin de Groot

Afgelopen week even langs geweest bij Laserkliniek Haarlem. Het personeel heeft mij verder geholpen om een keuze te maken. Aangezien ze op een medische manier te werk gaan heb ik gekozen om hier mijn tattoo weg te laten halen. Dit was een groot succes!

Tara Verkruisen
Maak een afspraak
Kom nu eindelijk van uw pigmentvlekken af!
Maak een afspraak