Tattoeage verwijderen

Hoe werkt tatoeage verwijderen

Welke laser gebruiken we

In onze kliniek gebruiken we een laser van een van de topmerken op het gebied van medische lasers. Het is een Fotona QX –max, een laser van het zogenoemde type ‘Q-switched’ lasers. De Fotona QX-max is een Nd Yag laser en de meest krachtige en geavanceerde Q-switched laser op de markt en voldoet aan alle eisen voor gecertificeerde medische apparatuur. Internationaal gezien zijn Q-switched lasers erkend als de gouden standaard op het gebied van tatoeage verwijderen.

Is laser tatoeage verwijderen veilig?

Laser tatoeage verwijderen wordt beschouwd als de meest veilige manier om tatoeages te verwijderen. In tegenstelling tot het aanbrengen van de tatoeage, is verwijdering door middel van de laser een niet invasieve methode. Dat wil zeggen dat er niet in de huid wordt geprikt of gesneden. Alleen de inkt wordt behandeld. Hoewel er (nog) geen regels zijn omtrent het uitvoeren van deze procedures, doen wij het volgens medische standaard. Onze procedure staat onder medische supervisie van onze arts en we hebben gecertificeerde en goed opgeleide behandelaren. Als u zich laat behandelen in onze kliniek mag u zich verzekert voelen van topzorg volgens de hoogste kwaliteitsstandaard en veiligheidsnormen.

Welke tatoeages kunnen jullie verwijderen

Wij kunnen vrijwel alle tatoeages verwijderen. Wij hebben ervaring met zowel amateur als professionele tatoeages, éénkleurige of veelkleurige tatoeages en permanente make-up. Vooraf maken wij een inschatting op basis van de aard en ‘versheid’ van jouw tatoeage voor het beste resultaat.

Hoe lang duurt de behandeling?

De behandelsessies vergen slechts enkele minuten. Het staat in geen verhouding tot hoe lang het duurde om de tatoeage te zetten.

Welk huidtype kan worden behandeld?

Onze laser is geschikt én goedgekeurd voor elk huidtype (van rossig tot donker).

Doet het pijn?

Onze cliënten zeggen dat het voelt alsof er een warm elastiekje tegen je huid wordt geschoten. Op sommige delen van het lichaam kan dit vervelend aanvoelen. Tijdens de procedure wordt de huid gekoeld. Dit scheelt aanzienlijk in de pijn en is één van de meest efficiënte methodes. Indien nodig kunnen we de huid nog licht verdoven met een speciale crème.

Kunnen jullie mijn tatoeage vervagen zodat er een andere overheen kan?

Ja! Veel van onze klanten komen met deze vraag. Het is jouw huid en wij proberen zo goed mogelijk tegemoet te komen aan jouw wensen. Het is ook mogelijk alleen een deel van de tatoeage weg te halen zoals een naam of dat deel dat boven de kleding, bijvoorbeeld een overhemdboord of broek, uitkomt.

Zie je direct het verschil?

Direct na de behandeling zie je een witte waas over de tatoeage (dit heet frosting). De frosting betekent dat de inkt goed reageert op de behandeling. Dit trekt echter weg in een paar uur. Hierna heeft het lichaam een aantal weken nodig om de inkt te verwijderen. Dus pas na 4 weken zie je wat de behandeling heeft opgeleverd.

Hoeveel kost het?

We berekenen de prijs van de behandeling per vierkante centimeter. Het begint met 50 euro voor een kleine tatoeage per behandeling. Doordat wij pakketten aanbieden loopt het voordeel al snel op. Bij de intakegesprek en met behulp van de Kirby Desai Scale kunnen wij berekenen hoeveel behandelingen wij denken nodig te hebben. U ontvangt van ons direct een prijsopgave. In het geval dat er minder behandelingen nodig zijn dan vooraf berekend krijgt u het teveel berekende terug. Wanneer er meer behandelingen nodig zijn nemen wij deze voor onze rekening. Bij ons weet u dus waar u aan toe bent.

Andere vragen? Plan direct een vrijblijvende afspraak!

Staat jouw vraag er niet tussen of heb je toch nog een twijfel punt? Neem contact met ons op en beantwoorden graag al je vragen.

Feedback Van Onze Klanten

Ervaringen onze klanten-reviews en foto’s over tatoeage verwijderen, permanente make-up verwijderen en meer.

Mijn wenkbrauwen waren veel te donker gezet. Gelukkig heeft Roland van Laserkliniek Haarlem met enkele laserbehandelingen ze vele malen lichter gekregen. De behandeling is een beetje pijnlijk maar duurt gelukkig maar kort. De koeling tijdens de laserbehandeling is heel fijn.

Dorien Rose

Laserkliniek Haarlem heeft wat mij betreft een uitstekende service! Mijn tatoeage is compleet verwijderd zonder dat ik er enige littekens aan over heb gehouden.

Kevin de Groot

Afgelopen week even langs geweest bij Laserkliniek Haarlem. Het personeel heeft mij verder geholpen om een keuze te maken. Aangezien ze op een medische manier te werk gaan heb ik gekozen om hier mijn tattoo weg te laten halen. Dit was een groot succes!

Tara Verkruisen
Maak een afspraak

Wilt u professioneel en veilig uw tatoeage laten verwijderen?

Maak een afspraak