Tattoeage verwijderen

Tattoo laseren

De mogelijkheden van de Fotona QX-MAX Nd: YAG laser

Help! Ik heb spijt van mij tattoo. Wat nu? Tattoo laseren!

Van de Nederlanders tussen de 18 en 50 jaar heeft 24 procent minstens 1 tatoeage. In de leeftijdsgroep tussen de 18 en 29 jaar is zelfs 31 procent getatoeëerd. Ruim 25 procent van de mensen met een tatoeage in Nederland heeft spijt en laat de tattoo laseren.

Ieder heeft zijn of haar eigen reden om de tatoeage te laten weg laseren. Misschien te jong toen u de tattoo liet zetten of uw smaak is inmiddels flink veranderd. Of misschien een naam op uw lichaam geplaatst die nu slechte herinneringen geeft. Het kan ook dat de tattoo gewoonweg niet mooi is gezet en het daardoor niet is geworden zoals u in gedachten had. De komende jaren zal het aantal mensen dat een tatoeage laat zetten stijgen en hierdoor ook het aantal spijtoptanten toenemen.

De lasertechniek is enorm verbeterd: het wordt steeds veiliger, effectiever en goedkoper om de tattoo te laseren.

Maak een afspraak

Maak nu gebruik van vrijblijvend consult

ja, ik wil een gratis consult voor het laseren van de tattoo, bel: 06 – 31 930 378
Maak een afspraak

Tattoo laseren: Soorten Lasers

Er zijn verschillende soorten lasers, waaronder Quality-switched (QS of Q-switched) lasers. Intense Pulsed Lightning (IPL). IPL die vaak voor ontharen gebruikt wordt, maakt in tegenstelling tot lasers, gebruik van zichtbaar licht (flits) en wordt zeker niet aangeraden voor het laseren van tattoos.

De Q-matched Nd:YAG is de enige laser die op een uiterst veilige manier veel kleuren kan verwijderen en zal dus voor een zo optimaal mogelijk resultaat zorgen.

Welke resultaten u mag verwachten en hoeveel behandelingen voor het tattoo laseren nodig zullen zijn, is ook afhankelijk van de soort tattoo, de grootte en de intensiteit van het kleurgebruik en hoe dik de tattoo is gezet. Zwarte inkt wordt het makkelijkste verwijderd omdat het alle golflengtes van de lasers absorbeert.

Voordat we een tattoo laseren en de behandeling opstarten, maken we altijd eerst tijd voor een gratis intakegesprek. We bespreken welk resultaat u mag verwachten en wat de kosten zullen zijn.

Feedback Van Onze Klanten

Ervaringen onze klanten-reviews en foto’s over tatoeage verwijderen, permanente make-up verwijderen en meer.

Mijn wenkbrauwen waren veel te donker gezet. Gelukkig heeft Roland van Laserkliniek Haarlem met enkele laserbehandelingen ze vele malen lichter gekregen. De behandeling is een beetje pijnlijk maar duurt gelukkig maar kort. De koeling tijdens de laserbehandeling is heel fijn.

Dorien Rose

Laserkliniek Haarlem heeft wat mij betreft een uitstekende service! Mijn tatoeage is compleet verwijderd zonder dat ik er enige littekens aan over heb gehouden.

Kevin de Groot

Afgelopen week even langs geweest bij Laserkliniek Haarlem. Het personeel heeft mij verder geholpen om een keuze te maken. Aangezien ze op een medische manier te werk gaan heb ik gekozen om hier mijn tattoo weg te laten halen. Dit was een groot succes!

Tara Verkruisen