Ervaringen van klanten

Permanente make-up verminderen: wenkbrauwen

Mijn wenkbrauwen waren veel te donker gezet. Gelukkig heeft Roland van Laserkliniek Haarlem met enkele laserbehandelingen ze vele malen lichter gekregen. De behandeling is een beetje pijnlijk maar duurt gelukkig maar kort. De koeling tijdens de laserbehandeling is heel fijn en de zalf die erna opgebracht wordt ook. Het lichaam heeft de meeste tijd nodig om de inkt af te voeren maar daar kan Laserkliniek Haarlem niets aan doen. Een aanrader dus!

permanente make up verwijderen wenkbrauw

Pigmentvlekken verwijderen: zijkant gezicht

Ik had een vervelende pigment aan de zijkant gezicht, Roland verzekerde mij dat hij deze plek zonder probleem weg kon krijgen met de laser. Gelukkig gaf Roland mij het vertrouwen dat ik het ook aandurfde. De plek is helemaal weg en ik ben zo blij dat ik Laserkliniek Haarlem gevonden heb op internet. Roland zei ook al eerder, ons vindt je niet op aanbiedingssites maar alleen via aanbevelingen via huisartsen of via de google

-Mw. I. van Laarhoven-

pigmentvlekken verwijderen zijkant gezicht

Andere voorbeelden wat u mag verwachten bij de behandeling van het verwijderen van pigmentvlekken op het gezicht:

pigmentvlek gezicht voor en na de behandeling

Pigmentvlekken verwijderen: armen, handen en gezicht

In één woord Fantastisch: de laserbehandeling van Laserkliniek Haarlem. Ik twijfelde enorm of een laserbehandeling wel veilig is en of mijn pigmentvlekken ook echt zouden verdwijnen. Roland nam alle tijd voor mij legde heel duidelijke in het intakegesprek uit wat we zouden gaan doen, welke plekjes wel en welke liever niet. Hij gaf mij veel vertrouwen en na 1 behandeling waren de plekjes veel lichter of verdwenen, alleen de donkere pigmentplekken hadden nog een tweede laserbehandeling nodig. De behandeling voelt aan als kleine prikjes in de huid. Mijn handen zien er 20 jaar jonger uit, de plekje op mijn onderarmen zijn helemaal weg evenals 2 zichtbare plekjes op mijn gezicht zijn verdwenen. Echt een aanrader deze pigment-laserbehandeling bij Laserkliniek Haarlem.

-K. de la Haay-

Voor de behandeling:

Pigmentvlekken verwijderen handen

Tijdens de behandeling:

pigmentvlekken verwijderen handen tijdens

Na de behandeling:

pigmentvlekken verwijderen handen na behandeling

Uitgelopen inkt door ooglidcorrectie (eyeliner behandeling)

Door een ooglidcorrectie was door het snijden de inkt in mijn eyeliner doorgelopen. Het leek alsof ik een blauw oog had of had gehuild. De schoonheidssalon heeft het eerst geprobeerd met een zoutoplossing maar dat was echt pijnlijk, verhielp het probleem niet en ik zag eruit alsof ik gebokst had. Na lang zoeken op internet zijn we bij Laserkliniek Haarlem terecht gekomen. Zij zijn de enige Medische Kliniek die deze behandeling in Nederland aanbiedt door een gediplomeerd arts. Na een uitgebreide telefonische uitleg van Roland gaf hij ons het vertrouwen dat de laserbehandeling veilig is en dat de inkt zou verdwijnen. Ik heb 5 behandelingen gehad met tussenpozen van 6 weken. De behandeling is goed te doen, het wordt gekoeld en duurt hooguit 1 minuut. Ik ben erg blij met het resultaat en kan iedereen Laserkliniek Haarlem aanbevelen voor het verwijderen van PMU.

-I. Afs-

ooglid

Tatoeage verwijderen op de rug

Toen ik 24 was leek het mij leuk een mooie tatoeage op de rug te hebben. Nu ben ik begin 30 en alhoewel ik het de tatoeage zelf niet dagelijks zie voel het niet meer prettig dat ie op mijn rug zit. Bij Laserkliniek Haarlem heb ik 10 behandelingen gehad en is de tatoeage helemaal verdwenen. Omdat Roland voor elke behandeling een foto maakt zie je het resultaat elke keer weer ten aanzien van de vorige foto. Het gaat langzaam maar het resultaat is prachtig, alsof er nooit een tatoeage heeft gezeten op mijn rug. Ik ben zo blij en dank Roland en Andre voor hun deskundigheid en het geven van vertrouwen. Aardige mensen, deskundige behandelingen en lekker flexibel (ook behandeling in avonduren of weekend mogelijk).

– Ellen Broug –

tatoeage verwijderen op de rug

Ander voorbeeld van wat u mag verwachten bij het verwijderen van tatoeages op de rug:

voor en na behandeling van tatoeage verwijderen

Tatoeage verwijderen op de bovenarm

Meerdere keren was ik bij een andere kliniek geweest maar alleen de eerste paar keer zag ik wat resultaat. Ik vond het zonde van mijn geld en had eigenlijk de moed al opgegeven tot ik bij Laserkliniek Haarlem terecht kwam. Roland vertelde mij dat dat inderdaad vaak het geval is. Goedkopere lasers kunnen de eerste inkt nog wel verpulveren maar na een paar behandelingen is de laser niet krachtig genoeg om de resterende inkt stuk te schieten. Hiervoor heb je dus een medische laser nodig van een A merk. Mijn tatoeage bevatte echt veel inkt en daar had de laser van Laserkliniek Haarlem dan ook best wat werk aan. Maar het resultaat is er, na ruim een jaar is de tatoeage verdwenen. Mijn advies, ga voor het beste resultaat naar Laserkliniek Haarlem. Laserkliniek Haarlem heeft wat mij betreft een uitstekende service! Mijn tatoeage is compleet verwijderd zonder dat ik er enige littekens aan over heb gehouden.

– Kevin de Groot –

tatoeage verwijderen bovenarm
5* Heel tevreden! Dank
Sandy Hoffe

Afgelopen week even langs geweest bij Laserkliniek Haarlem. Het personeel heeft mij verder geholpen om een keuze te maken. Aangezien ze op een medische manier te werk gaan heb ik gekozen om hier mijn tattoo weg te laten halen. Dit was een groot succes!

Tara Verkruisen
Helemaal tevreden met de service en kwaliteit van deze kliniek. Twijfelde eerst een beetje maar na advies van één van de medewerkers heb ik mijn tattoo vorige week laten verwijderen. Hartelijk bedankt!
Monique van Linden