Kalknagels Laseren

Kalknagels Laseren

De Oplossing tegen kalknagels

Gelukkig zijn er nu ontwikkelingen in de lasertechniek die een oplossing bieden. Wij kunnen u behandelen met de nieuwste lasertechnieken die pijnloos en zonder medicatie kunnen worden toegepast.

Deze laserbehandeling is een innovatieve methode voor het behandelen van schimmelnagels. De aandoening zal op een vriendelijke, snelle en effectieve manier genezen.

Tijdens de behandeling met laserlicht wordt de nagel en nagelbed gelijkmatig en volledig behandeld. Het verwarmt het nagelbed en doodt de parasitaire schimmel zelfs tot diep in het nagelbed. Hierna zal door de natuurlijke groei de nagel weer herstellen in zijn oorspronkelijke staat!

Vergeleken met gebruikelijke methoden is laserlicht zeer weinig belastend en komt overal in het nagelweefsel. Deze methode kent geen bijwerkingen zoals die er wel zijn bij orale medicatie.

Maak een afspraak

Maak nu gebruik van vrijblijvend consult

ja, ik wil van mijn kalknagels af, bel: 06 – 31 930 378
Maak een afspraak

Onychomycose of schimmelnagel

Een schimmelnagel (ook wel kalknagel genoemd) is een verdikte, verkleurde en brokkelige nagel. Dit wordt veroorzaakt doordat er een schimmel in de nagel groeit. In de meeste gevallen wordt een kalknagel veroorzaakt door een schimmelinfectie, maar er zijn ook andere oorzaken. Een verdikte nagel kan ook het gevolg van een groeistoornis zijn, die niet veroorzaakt wordt door schimmel. Andere oorzaken zijn bijvoorbeeld slechte vaten, psoriasis of door ouderdom.

Schimmelnagels komen zeer veel voor. Uit onderzoek blijkt dat ruim tweederde van de Nederlanders wel eens last heeft van één of meer schimmelnagels. De meeste schimmelnagels (98%) zijn aan de voeten te vinden, schimmelinfecties aan de vingernagels zijn zeldzaam. De medische naam voor een schimmelnagel is onychomycose.

Wanneer de diagnose “onychomycose” is gesteld zijn er diverse methodes voor preventie en behandeling maar laserbehandeling blijkt het meest effectief.

Kalknagels laseren

Handig! Preventieve maatregelen die u zelf kunt nemen

* Voeten dagelijks wassen zonder de huid teveel te weken. Vermijd veel zeep. De voeten en tenen na het wassen goed drogen voordat je de sok aandoet. Katoenen sokken dragen en de sokken, beddengoed en handdoeken zo heet mogelijk wassen om schimmelsporen te doden.

* Draag goed ademende (leren) schoenen en verwissel dagelijks de schoenen. Houd de nagels zo kort mogelijk of ga naar de pedicure. Op blote voeten lopen is goed maar pas op in openbare ruimten, draag daar slippers.

Ondanks alle voorzorgsmaatregelen zal een schimmelnagel niet uit zichzelf verdwijnen. Helaas zijn de meeste behandelingen niet succesvol, is het resultaat bedroevend, de behandeling langdurig en kan het slikken van medicatie vervelende bijwerkingen hebben.

Prijzen kalknagels laseren

In veel gevallen betreft het de nagel van de grote-teen en de nagel ernaast. Zonder dat het met het blote oog zichtbaar is zijn vaak de andere nagels ook besmet met de schimmel. Daarom adviseren wij u om elke nagel te behandelen voor het beste resultaat. U heeft er tenslotte niets aan als de schimmel weer terugkomt.

De nagel groeit erg langzaam dus het heeft tijd nodig om het herstel goed te kunnen zien. Na ongeveer 8 maanden ziet u of de behandeling is aangeslagen en na 12 maanden is dan de nagel weer zoals u graag wenst.

Prijs per behandeling Aanbieding:
4 behandelingen voor de prijs van 3
(bij meerdere nagels)
1 nagel €45 €135
Extra nagel van dezelfde voet €75 €225
1 voet €90 €270
2 voeten €160 €480

Feedback Van Onze Klanten

Ervaringen onze klanten-reviews en foto’s over tatoeage verwijderen, permanente make-up verwijderen en meer.

Mijn wenkbrauwen waren veel te donker gezet. Gelukkig heeft Roland van Laserkliniek Haarlem met enkele laserbehandelingen ze vele malen lichter gekregen. De behandeling is een beetje pijnlijk maar duurt gelukkig maar kort. De koeling tijdens de laserbehandeling is heel fijn.

Dorien Rose

Laserkliniek Haarlem heeft wat mij betreft een uitstekende service! Mijn tatoeage is compleet verwijderd zonder dat ik er enige littekens aan over heb gehouden.

Kevin de Groot

Afgelopen week even langs geweest bij Laserkliniek Haarlem. Het personeel heeft mij verder geholpen om een keuze te maken. Aangezien ze op een medische manier te werk gaan heb ik gekozen om hier mijn tattoo weg te laten halen. Dit was een groot succes!

Tara Verkruisen
Maak een afspraak
Kom nu eindelijk van uw kalknagels af!
Maak een afspraak