PMU verwijderen

Permanente make-up verwijderen

Wilt u permanente make-up verwijderen? Wij zijn gespecialiseerd in het verwijderen van permanente make-up (PMU). We behandelen dagelijks klanten waarbij we de slecht aangebrachte PMU verwijderen. Maak gebruik van ons gratis intakegesprek om te bespreken wat de mogelijkheden zijn voor het verwijderen van uw permanente make-up. Meer informatie over hoe wij te werk gaat vindt u hieronder.

Voorbeelden van PMU verwijderen bij het ooglid (eyeliner)

PMU verwijderen voor PMU verwijderen na

Voor / Na

PMU verwijderen wenkbrauwen voor PMU verwijderen wenkbrauwen na

Voor / Na

Permanente make-up (PMU)

PMU geniet steeds meer belangstelling. Het is een vorm van tatoeage, maar de inkt wordt minder diep in de huid aangebracht. Op de wenkbrauwen en als eyeliner wordt PMU het meest toegepast. Het laten aanbrengen van PMU door een professional is niet goedkoop. Er zijn goede, maar ook minder kundige aanbieders van deze schoonheidsbehandelingen. Soms zijn de klanten niet tevreden, in zo’n geval wil de klant dat de geplaatste PMU gecorrigeerd of helemaal verwijderd wordt.

Maak een afspraak

Maak nu gebruik van vrijblijvend consult

ja, ik wil een gratis consult voor permanent make-up verwijderen, bel: 06 – 31 930 378
Maak een afspraak

Wenkbrauwen

Laserkliniek Haarlem is gespecialiseerd in het verwijderen van iedere vorm van tatoeage en dus ook PMU van de wenkbrauwen. Dagelijks behandelen wij klanten waarbij we de slecht aangebrachte PMU verwijderen. Met onze geavanceerde apparatuur kunnen wij zonder bijwerkingen en zonder de huid te beschadigen met enkele behandelingen de inkt lichter of onzichtbaar maken. Vervolgens kunnen wij u, indien u dat wenst, doorverwijzen naar een schoonheidsspecialist voor het zetten van nieuwe PMU.

Eyeliner

Wij krijgen steeds vaker de vraag de gehele eyeliner te verwijderen. Ook is er vraag naar om alleen de bovenste of de onderste eyeliner te verwijderen. Daarnaast kunnen wij ook correctie aanbrengen, omdat de lijn te dik is ingezet of bijvoorbeeld doordat het door een operatie aan de oogleden de inkt is uitgelopen. Het is dan natuurlijk van het grootste belang het oog goed te beschermen tegen laserlicht. Het oog wordt tijdens de behandeling afgedekt met een stalen contactlens. De arts kan hierdoor uiterst precies, alleen de inkt die u wilt laten verwijderen met de laser behandelen en hierdoor het verwijderproces in gang zetten.

Lippen

De mogelijkheden voor het verwijderen van PMU op of rond de lippen, is afhankelijk van de ingebrachte kleur. De huid rond de lippen is erg gevoelig en relatief dun. De aangebrachte kleur is meestal een bepaalde tint rood. Rood is vaak een mengsel van verschillende pigmenten die zijn gemengd om de juiste tint te verkrijgen. Elke soort pigment reageert anders op laserlicht. Het verwijderen van een rode PMU is gecompliceerd en vergt een ingewikkeld proces met de volgende factoren: 1. De inkt moet verwijderd worden. 2. De lip moet niet beschadigd worden. 3. Liefst zo pijnvrij mogelijk. Daarnaast is de nabehandeling moeilijker. Er kan geen zalf worden aangebracht, omdat deze een vieze smaak heeft. En droog houden lukt ook niet. Bij het verwijderen van een lip PMU kan 100% verwijderen van de inkt, niet gegarandeerd worden.

Hoe werken wij?

Tijdens ons gratis intakegesprek informeren wij u over onze manier van werken. Wij schatten het aantal behandelingen dat wij denken nodig te hebben in en wanneer u met ons voorstel instemt dan kan aansluitend de eerste behandeling worden verricht.

Laserkliniek Haarlem eyeliner verwijderen
Laserkliniek Haarlem eyeliner verwijderen PMU

Doet het pijn?

Wenkbrauwen:
Tijdens de behandeling koelen we de huid met een koude luchtstroom van -30°C. Dit wordt als prettig en comfortabel ervaren. U kunt eventueel, vooraf, thuis uw wenkbrauwen verdoven met Emla crème. Wij kunnen u hiervoor desgevraagd een doktersrecept meegeven. De behandeling gaat snel maar is niet geheel pijnloos.

Eyeliner:
Tijdens de behandeling kan de pijn iets heftiger aanvoelen dan bij het aanbrengen van de PMU. De behandeling wekt de eerste keer vaak enige angst op, waardoor er iets meer pijn wordt ervaren. Bij een volgende behandeling valt het meestal erg mee. Het oog wordt beschermd met een stalen lens die door de arts op het oogbol wordt geplaatst en tijdens de korte behandeling wordt het oog gekoeld met een luchtstroom wat als zeer prettig wordt ervaren.

Lippen:
Tijdens de behandeling kunt u pijn ervaren die vergelijkbaar is met de pijn die u voelde tijdens het plaatsen van de PMU. Dit voelt alsof er met een elastiekje op uw lippen wordt geschoten. Bij de lippen is nazorg zeer beperkt mogelijk en daarom kan het zijn dat u meer napijn ervaart.

Nabehandeling

Na de laserbehandeling smeren wij de wenkbrauw in met een verkoelende desinfecterende zalf. Wij raden aan om de behandelde huid gedurende 24 uur te houden.

Onze tarieven

Wenkbrauwen: 110 euro
Eye-liner: 165 euro
Lippen: dit wordt besproken tijdens ons intakegesprek

Feedback Van Onze Klanten

Ervaringen onze klanten-reviews en foto’s over tatoeage verwijderen, permanente make-up verwijderen en meer.

Mijn wenkbrauwen waren veel te donker gezet. Gelukkig heeft Roland van Laserkliniek Haarlem met enkele laserbehandelingen ze vele malen lichter gekregen. De behandeling is een beetje pijnlijk maar duurt gelukkig maar kort. De koeling tijdens de laserbehandeling is heel fijn.

Dorien Rose

Laserkliniek Haarlem heeft wat mij betreft een uitstekende service! Mijn tatoeage is compleet verwijderd zonder dat ik er enige littekens aan over heb gehouden.

Kevin de Groot

Afgelopen week even langs geweest bij Laserkliniek Haarlem. Het personeel heeft mij verder geholpen om een keuze te maken. Aangezien ze op een medische manier te werk gaan heb ik gekozen om hier mijn tattoo weg te laten halen. Dit was een groot succes!

Tara Verkruisen
Maak een afspraak
Wilt u professioneel en veilig uw permanente make-up laten verwijderen?
Maak een afspraak